Verantwoordelijkheid

Auronia hecht veel waarde aan het zorgvuldig omgaan met zowel mensen als natuurlijke middelen.

Edelmetalen

Voor het creëren van onze ringen worden ruwe grondstoffen hergebruikt, in plaats van dat het edelmetaal met een hoog energieverbruik en met gebruik van chemicaliën ontgonnen wordt. Onder de strengste voorwaarden van de milieuwetgeving, geven we edelmetaallegeringen een tweede leven. Op deze manier beschermen we de natuur en gaan we verantwoord om met de verwerking van deze kostbare grondstoffen.

Arbeidsplaatsen

Ook de behandeling van onze medewerkers voldoet aan hoge normen. We hechten veel waarde aan een eerlijke betaling en goede relaties tussen onze vakmensen. Daarnaast leiden we ook zelf onze medewerkers op, omdat we geloven dat een bedrijf moet investeren in de professionele ontwikkeling van zijn werknemers. Omdat onze productie voor honderd procent in Nordhorn (Duitsland) wordt uitgevoerd, hebben de getrainde medewerkers met ons bedrijf een permanente en toekomstgerichte partner aan hun zijde.

Diamanten

Wij gebruiken in onze ringen enkel diamanten die officiële certificaten van oorsprong hebben en die voldoen aan de richtlijnen van het Kimberley-Proces. Auronia werkt vanuit haar principes niet met diamanthandelaren uit oorlogsgebieden. Bovendien wordt erop toegezien dat de winning van de edelstenen niet aanzet tot kinderarbeid en dat het geen zogenaamde "bloeddiamanten" zijn. Op basis van onze principes nemen wij als bedrijf de verantwoordelijkheid om deze praktijken met transparantie tegen te gaan.

Partners

Voor de productie van onze sieraden werken we samen met ISO-gecertificeerde partnerbedrijven, die ook allemaal alleen in Duitsland produceren. Zo levert het bedrijf Heimerle & Meule uit Pforzheim de bases voor onze ringen. In hun plaatselijke fabriek worden de fundamenten voor onze ontwerpen gecreëerd in een bewezen en naadloos proces. Onze eigen machines en CNC freesmachines zijn afkomstig van Benzinger in Pforzheim. Hun bedrijf behoort tot één van de modernste productie-installaties wereldwijd. Om uw ringen uniek te maken, werken we tot slot enkel samen met diamanthandelaren die volgens de principes van het Kimberley-Proces werken en adequaat gecertificeerd zijn. Op deze manier zijn de productieprocessen van Auronia met de steun van haar geselecteerde en gekwalificeerde partners geperfectioneerd.

Unsere Bestseller