Onze Service

 • 1 maand herroepingsrecht

  Wij zijn zo overtuigd van onze ringen dat we u 1 maand herroepingsrecht verlenen. Meer informatie over het herroepingsrecht vindt u hier.

  Informatie: Het herroepingsrecht bestaat niet bij overeenkomsten de levering van goederen die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

  Onafhankelijk daarvan verlenen we onze klanten voor niet-gegraveerde paar ringen het herroepingsrecht, ook als de eigenschappen ringmaat, kleur en reinheid door U verandert zijn.

 • Levenslange garantie

  Wij streven naar perfect vervaardigde trouwringen van uitstekende kwaliteit. Mocht uw ring onverwacht toch een gebrek vertonen, dan repareren wij hem geheel gratis voor u.
  Onze garantie omvat alle gebreken die op onjuiste productie van de ring te herleiden zijn. Niet inbegrepen bij de garantie zijn gebreken die door een onjuist gebruik of door normale slijtage van de ring ontstaan zijn. Deze service geldt in heel Nederland zonder tijdbegrenzing. Richt u zich voor garantiegevallen tot het adres van onze colofon. Uw wettelijke rechten als consument worden niet beperkt door deze garantie.

 • Gratis verzending
  en retour

  Wij stellen in principe geen verzendkosten in rekening voor onze artikelen.
  Ook het terugsturen is gratis. U betaalt dus altijd alleen de prijs die in de webwinkel is aangegeven.

 • Gratis ringmeter

  U krijgt van ons gratis een ringmeter voor het bepalen van uw ringmaat toegestuurd. U hoeft deze niet naar ons terug te sturen.

 • Gratis diamantgravure

  Maak gebruik van onze gratis graveerservice en ontwerp een persoonlijke diamantgravure op de productpagina van onze trouwringen.

 • Gratis ringendoosje

  Wij versturen uw ringen in een speciaal doosje. Op de productpagina van onze ringen kunt u kiezen uit de gratis ringendoosjes.

Unsere Bestseller