Trouwringen Goud 14 karaat

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
  • Aanbeveling
  • Meest verkochte producten

Trouwringen 14 karaat goud - hoogwaardig materiaal voor mooie sieraden

Al duizenden jaren worden er rituele voorwerpen en sieraden gemaakt van goud. Zowel de Egyptenaren als de Romeinen maakten al trouwringen van dit edelmetaal, die vervolgens op de ringvinger van de linkerhand werden gedragen. Verder is er weinig veranderd: de symbolische kracht van de gouden ring staat nog steeds voor de duurzaamheid van een lang en gelukkig huwelijk. Vanaf het begin af aan werden daarbij de verschillende legeringen geproduceerd. Een van de meest populaire zijn de sieraden van 14 karaat goud. De duurzaamheid van het goud maakt het bijzonder geschikt voor het maken van trouwringen. Zo heeft de oneindigheid van de liefde van vele mensen sinds de oudheid de jaren overleefd in de vorm van gouden ringen aan hun handen.

Trouwringen goud 14 karaat - 585 zuiverheid

14 karaat goud is een van de meest populaire soorten goud voor juwelen. Met zijn zuiverheidsgraad van 585 heeft het materiaal een fijngoudgehalte van 58,5 procent. De zuiverheid van de legering geeft daarbij het exacte gewicht van fijngoud weer in verhouding tot het totale gewicht. Dit betekent dat van de 1000 gewichtsdelen er 585 van goud zijn. 14-karaats goud is aanslagbestendig en bestand tegen bijna alle zuren. Dit maakt 14k goud zo aantrekkelijk voor sieraden.

Een enorme selectie aan hoogwaardige trouwringen

Traditioneel vakmanschap en de modernste machines worden gecombineerd in onze hoogwaardige fabriek. Bij Auronia vindt u voor elke smaak de juiste trouwring in 14 karaat goud, zowel voor heren als dame. Dit materiaal maakt indruk met zijn lange geschiedenis, rijk aan traditie en zijn tijdloze elegantie. Druk uw wederzijdse trouw en waardering uit met de hoogwaardige sieraden, die staan voor duurzaamheid – van het materiaal, maar ook van de gemeenschappelijke waarden van een huwelijk. Een ander positief kenmerk van het 14 karaat goud is de veelzijdige mogelijkheid tot combineren, waardoor dit edelmetaal de ideale basis is voor bicolor ringen of een elegante diamant. De klassiekers onder de huwelijksjuwelen zullen uw gelofte van oneindige liefde uw hele leven lang verzegelen.

De eigenschappen van 14 karaat goud

Bij Auronia vindt u een groot assortiment aan trouwringen in 14 karaat goud, ook wel 585 goud genoemd. Deze zuiverheidsgraad beschrijft het aandeel goud in het totale gewicht van het metaal. In plaats van de gebruikelijke categorisatie in karaat, ziet u hiermee direct op het eerste gezicht dat deze trouwringen 585 delen goud per 1000 delen bevatten. Daarnaast werken we afhankelijk van de legering met toevoegingen van zilver, koper, palladium en zeer kleine hoeveelheden zink. Boven alles staat goud voor exclusiviteit. Dit komt door het feit dat de aanwezigheid van het populaire edelmetaal beperkt is. Men schat momenteel de totale hoeveelheid geraffineerd goud in de wereld op een kubus met zijden van 21 meter. Deze zeldzaamheid maakt het edelmetaal zeer begeerd, omdat het als net zo uniek kan worden beschouwd als de verbinding tussen twee geliefden. Voor het maken van sieraden is het voornamelijk interessant dat goud een hoge dichtheid en een hoge corrosieweerstand heeft. Vaak helpt het om aan vergulde oppervlakken van meubels of gebouwen te denken, om u voor te stellen hoe elastisch dit materiaal ook is. Het is een van de meest smeedbare metalen ter wereld. Tegelijkertijd zijn trouwringen gemaakt van 14 karaat goud na verwerking extreem duurzaam en ongevoelig voor zuurstof en zelfs zuren. Dit garandeert deze sieraden hun levensduur.

Aanwezigheid en winning van 14 karaat goud

In de natuur wordt goud gevonden in verbindingen met kwarts, pyriet of andere mineralen. Het komt meestal voor als goudchloride (AuCl3) of goudchloridezuur (HAuCl4) en wordt wereldwijd gedolven in oppervlakkige of diepere afzettingen. De grootste goudvolumes worden momenteel gewonnen door China, Australi&eml; en Rusland, op de voet gevolgd door de VS, Canada en Peru. Tot nu toe is er nog geen methode ontwikkeld om dit kostbare materiaal uit zeewater te onttrekken, aangezien het edelmetaal ook hier wordt gevonden. De vraag blijft echter stijgen en in de afgelopen twee jaar is wereldwijd meer goud geproduceerd dan in de gehele tijdspanne van de Middeleeuwen. Ongeveer de helft van het veredelde goud wordt gebruikt voor de productie van sieraden. Zo ontstaan de verschillende zuiverheden van 8 karaat, via 14 karaat naar 22 karaat goud.

Ingrediënten voor uw perfecte trouwring

Wie zijn volledige toekomstige leven met elkaar wil delen, staat voor vele kleine en grote beslissingen. Een daarvan is die van de perfecte trouwring. Bij Auronia kunt u als partners de tijd nemen om deze vraag in de rust van uw eigen huis te beantwoorden. Met onze trouwring configurator kunt u uw eigen trouwringen ontwerpen. De keuze is enorm en de mogelijkheden bijna onbegrensd: welk oppervlak moet uw perfecte ring hebben? U kunt kiezen voor verschillende matte oppervlakken, maar ook voor een gepolijste structuur. Kies bovendien uit verschillende ontwerpen met treden of groeven en overweeg óf en met welke steenversiering uw gezamenlijke ringen moeten schijnen. Als u wilt, kunt u uw sieraden vervolmaken met een gepersonaliseerde gravure. Maar de belangrijkste vraag voor veel stellen is wat het juiste materiaal is.

Trouwringen geelgoud 14 karaat – klassiek en sierlijk

Het klassieke geelgoud is nog steeds het toonbeeld van de gouden ring. Het gaat hierbij om een legering van goud met delen zilver en koper. De toegevoegde metalen geven de trouwringen de onmiskenbare tint die al duizenden jaren zo populair is. Vroeger werden trouwringen altijd gemaakt van geelgoud, omdat deze legering de goudsmeden in staat stelt om bijzonder harde en dus duurzame sieraden te produceren. Uw dagelijkse metgezellen stralen in warme tinten en kunnen in een breed scala aan ontwerpen gemaakt worden. Zo zijn zowel klassieke trouwringen geelgoud 14 karaat, evenals originele en moderne trouwringen te configureren. Trouwringen gemaakt van dit metaal zien er altijd stijlvol uit en herinneren ons eraan waarom geelgoud de afgelopen millennia een plaats heeft veroverd in het Olympus van de sieradenproductie.

Trouwringen roodgoud 14 karaat – de vreugde van de verbeelding

Roodgouden ringen in 14 karaat worden gekenmerkt door hun karakteristieke kleur. Deze ontstaat door de legering van goud met koper en een kleine hoeveelheid zink en zilver. De ongewone rode nuances van deze trouwringen onthullen het moderne gevoel van hun dragers en getuigen van hun individuele smaak. Roodgoud symboliseert het bijzondere. Daarom waarderen onze klanten het aan deze trouwringen, dat de harmonieuze tint tegelijkertijd origineel en onopvallend is. Met uw persoonlijke keuze voor een steenversiering of een gravure, worden de sieraden van 14 karaat roodgoud uiteindelijk prachtige getuigen van de uniciteit van uw liefde. Al tientallen jaren neemt de populariteit van deze trouwringen gestaag toe, omdat de charme van het buitengewone ongebroken is.

Trouwringen rosé goud 14 karaat – de uitstraling van een bijzondere kleur

Rosé gouden ringen verschillen van roodgouden ringen in 14 karaat door de hoeveelheid toegevoegd koper. De zachte legering maakt indruk met zijn warme kleur. Deze heeft de afgelopen jaren een triomftocht door de sieradenfabrieken van Europa gemaakt. Het hoge zilvergehalte van het rosé goud zorgt voor een elegante tint, die tegelijkertijd onopvallend en hip is. Bovendien flatteert de warme uitstraling van deze juwelen elk huidtype. Kies daarom voor trouwringen rosé goud. Rosé goud, het prachtige materiaal dat u als koppel laat stralen.

Trouwringen witgoud 14 karaat – subtiele moderniteit

De zachte verkleuring van het goud wordt in deze legering bewerkstelligd door de toevoeging van palladium en zilver. Witgouden trouwringen hebben het grote voordeel dat ze zowel klassiek als modern zijn. De wit-zilverachtige glans is subtiel en combineert stijl met tijdloze elegantie. Veel stellen personaliseren hun witgouden ringen met een unieke steenzetting. Dit materiaal, dat met zijn schitterende eenvoud gemaakt lijkt voor het presenteren van diamanten of andere stenen, wordt ook gekenmerkt door zijn duurzaamheid. Zo zijn trouwringen witgoud 14 karaat niet alleen perfect te combineren met andere sieraden, maar stellen ze ook hun liefhebbers nooit teleur wat betreft hun duurzaamheid. Een van de beste eigenschappen om de sterke symbolen van uw huwelijk te worden.

Bicolor en tricolor trouwringen

Wanneer twee mensen zich in het huwelijk met elkaar verbinden, dan worden ze één. Het is vergelijkbaar met wanneer twee metalen samen een prachtige trouwring vormen. In het assortiment van Auronia kunt u kiezen uit een breed scala aan trouwringen bicolor, bijvoorbeeld in roodgoud met witgoud of witgoud met geelgoud. Ook combinaties van drie kleuren zijn mogelijk. Onze tricolor ringen maken met hun kleurenspel individuele ontwerpen met een twist. Op deze manier kunt u uw persoonlijke juweel naar uw smaak ontwerpen met steenzettingen, treden en groeven. Maak gebruik van de mogelijkheden van ons buitengewone assortiment en vind de perfecte trouwring die alle kenmerken van uw liefde verenigt.