Trouwringen Goud 8 karaat

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
  • Aanbeveling
  • Meest verkochte producten

Trouwringen goud 8 karaat – Stijlvolle ringen gemaakt van 8 karaat goud

Goud wordt beschouwd als een van de mooiste edelmetalen ter wereld. Zijn glans en warme kleur maakt het al sinds de oudheid gewild. Een zeer populaire goudlegering is het 8 karaat goud, dat ook wel 333 goud wordt genoemd. De aanduiding 333 geeft de mate van zuiverheid van het goud in duizendsten aan. Het kenmerk (stempel) 333 betekent dat van de 1000 gewichtsdelen er 333 delen van goud zijn.

Trouwringen 8 karaat goud: ruim aanbod tegen gunstige prijzen

Onze trouwringen van 8 karaat goud worden gekenmerkt door een modern, stijlvol ontwerp. Wij bieden hoge kwaliteit modellen aan in roodgoud, geelgoud, rodé goud en witgoud. Welke goudkleur u verkiest, hangt helemaal af van uw smaak. Onze ringen zijn tijdloos en klassiek, eenvoudig, modern of exclusief. Kies volgens uw persoonlijke gevoel voor stijl. Het is immers belangrijk dat u uw trouwring na vele jaren nog steeds net zo mooi vindt als op de dag van uw bruiloft.

Ringen 8 karaat goud – voor twee die bij elkaar horen

Wij hechten veel waarde aan het feit dat de trouwringen perfect bij u passen. Of ze nu smal, breed, mat of glanzend zijn – onze trouwringen zijn in bijna elke uitvoering verkrijgbaar. Om de damesringen net dat beetje extra te geven, zijn veel modellen bezet met diamanten. Wat u ook wilt – in onze online winkel vindt u trouwringen vna hoge kwaliteit in verschillende stijlen. Op uw gemak kunt u uw unieke ring ontwerpen en samenstellen met onze trouwring configurator. Combineer verschillende kleuren, voeg rechte of golvende groeven toe of voeg individualiteit toe aan je ringen met extravagante treden. Onze configurator toont u stap voor stap door middel van het 3D-model wat er allemaal mogelijk is.

8-karaats gouden ringen – De bijzondere uitstraling van meerkleurige ringen

Trouwringen van 8 karaat goud laten zich ook perfect tot bicolor of tricolor ringen combineren. Naast de verbindingen van witgoud met roodgoud of geelgoud, zijn combinaties met andere edelmetalen zoals platina of palladium ook heel goed mogelijk. De edelmetalen in meerkleurige trouwringen worden met elkaar verbonden, op dezelfde harmonieuze manier als u zich door uw huwelijk met uw partner verbindt. Ook kunnen ze heel goed worden gecombineerd met je andere sieraden.

Trouwringen van 8 karaat goud zijn niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook voor uw portemonnee. Deze variant van het edelmetaal is geschikt voor elk budget. Ook van 14 karaat goud zijn goedkope trouwringen verkrijgbaar.

De grote verscheidenheid van goud

In het verleden werden trouwringen meestal gemaakt van klassiek geelgoud. Deze klassiekers met de onmiskenbare kleurtint zijn tot op de dag van vandaag nog even populair. Het edele geelgoud kan uitstekend door onze goudsmeden worden verwerkt tot het door u gewenste design.

De laatste jaren kiezen steeds meer stellen voor ringen van fijn zilverglanzend witgoud. Trouwringen witgoud 8 karaat zijn ingetogen en modern. Hoogwaardige diamanten komen er bijzonder goed in tot hun recht.

Ook ringen van roodgoud stijgen de laatste jaren in populariteit. De karakteristieke warme uitstraling van een trouwring in 8 karaat roodgoud past goed bij elke huidskleur en benadrukt het unieke van uw liefde voor elkaar.

Trouwringen van rosé goud zijn nu in de mode. Deze tint is iets ingetogener dan het donkerdere roodgoud en past goed bij elk huidtype. Ook kan het bijzonder goed in een bicolor ring worden gecombineerd met witgoud of platina, met of zonder steen.

Nieuw bij de productie van trouwringen zijn ringen van 8 karaat grijsgoud. Deze elegante kleur wordt gecreëerd door de toevoeging van palladium, wat ook voor de bijzondere hardheid en slijtvastheid van het edelmetaal zorgt. Deze ringen zien er tijdloos en zeer expressief uit – vooral in combinatie met andere kleurlegeringen. Ontwerp uw eigen onderscheidende model.

Relatieringen of vriendschapsringen van 8 karaat goud

Een innige vriendschap met een ander persoon kan met vastleggen in gemeenschappelijke relatieringen. Hiermee draagt men de waardering uit die men voor een beste vriend of vriendin heeft. Ook voor jonge stelletjes is een vriendschapsring een eerste symbool van samenhorigheid en liefde voor elkaar.