Trouwringen Roodgoud 18 karaat

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
  • Aanbeveling
  • Meest verkochte producten

18 karaat roodgoud - materiaal van topkwaliteit

18 karaat roodgoud is een goudlegering met een hoog aandeel goud. Ze bevat namelijk 75% zuiver goud. De rest bestaat onder andere uit koper. De typische rode kleur ontstaat door de dominante kleur van het koper en kan al naar gelang de hoeveelheid koper meer of minder diep zijn. Wanneer de kleur lichtrood is dan spreken vakmensen van rosékleurig goud of van rosé sieraden. 18 Karaat roodgoud is één van de meest geschikte goudlegeringen voor het maken van sieraden. Het is zeer elastisch en uitermate corrosiebestendig. Hierdoor is het praktisch uitgesloten dat sieraden beschadigd raken of lelijk verkleuren. Ook zijn ze bijzonder slijtvast.

Trouwringen roodgoud 18 karaat - ons assortiment

Bij Auronia vindt u een uitgebreid assortiment aan trouwringen. Onze ringen zijn aantrekkelijk door hun hoge kwaliteit en elegante designs. En of u nu voor eenvoudig, glanzend of mat kiest, met of zonder diamant: voor iedere smaak zit er wel een 18 karaat roodgouden trouwring bij. U ontvangt bij elke trouwring een certificaat. Bovendien krijgt u bij elke ring met een of meerdere diamanten een certificaat van echtheid van de diamanten.

Trouwringen online bestellen

Bij ons kunt u gemakkelijk online thuis uw trouwringen bestellen. Graag nodigen we u uit om eens uitgebreid rond te kijken in onze webwinkel. Als toekomstig bruidspaar vindt u hier beslist de ringen die uw persoonlijkheid en levensstijl het best tot uitdrukking brengen en die laten zien dat u bij elkaar hoort. Neem rustig de tijd om de juiste ringen te kiezen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat en pasvorm kiest, kunt u van tevoren onze gratis ringmeter en modelexemplaren in drie verschillende maten bestellen.