Trouwringen Palladium 950

Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
  • Aanbeveling
  • Meest verkochte producten

Palladium: exclusief metaal voor sieraden

Palladium is een bijzonder waardevol en duurzaam metaal dat door zijn vele positieve eigenschappen en exclusiviteit enorm populair is geworden voor het vervaardigen van sieraden. Daarom wordt het graag voor trouwringen, verlovingsringen en andere sieraden gebruikt.

Eigenschappen en voordelen van palladium 950

Palladium is een edelmetaal dat tot de platinametalen behoort en wordt gebruikt voor het vervaardigen van hoogwaardige sieraden. Het heeft een witzilveren glans en is in vergelijking met andere metalen vrij hard en vrijwel krasbestendig en resistent tegen chemische stoffen. Een belangrijk voordeel van sieraden van palladium is dat de kleur en de glans behouden blijven. Daarnaast zijn ze stootvaster dan sieraden van witgoud. Palladium weegt minder dan goud en is daarom prettiger om te dragen. Ondanks dat het een exclusief en zeer zuiver metaal is, zijn sieraden van palladium 950 tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Qua eigenschappen lijkt het erg op platina, dat tot dezelfde familie van chemische elementen behoort. Maar anders dan platina heeft palladium een duidelijk lagere dichtheid.

Kostbare trouwringen palladium 950

Al deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat ook trouwringen van palladium steeds populairder worden. Wij bieden een keur aan trouwringen van dit bijzondere, exclusieve edelmetaal. Het assortiment varieert van eenvoudige, maar elegante basisringen tot ringen van topklasse met exclusieve, fonkelende diamanten. Kies op uw gemak uw favoriete ring uit de vele verschillende designs. U vindt in ons aanbod van eenvoudige, elegante en tijdloze ringen met moderne en exclusieve designs beslist de ring van uw dromen.