Trouwringen Roodgoud 14 karaat

166 Producten

Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
  • Aanbeveling
  • Meest verkochte producten

14 Karaat roodgoud – een rosékleurige goudlegering

Het materiaal roodgoud is een legering van verschillende metalen. Het ontstaat door goud, zilver en koper in vloeibare toestand met elkaar te vermengen. Het gehalte zuiver goud bedraagt 58,5 procent. Het koper zorgt voor de licht rode kleur van het materiaal. 14 Karaat roodgoud wordt vaak ook rosé genoemd. Tegenwoordig wordt roségoud steeds vaker gebruikt voor het vervaardigen van sieraden.

Trouwringen roodgoud 14 karaat: van eenvoudig tot speels

Wij bieden een uitgebreid assortiment trouwringen in roodgoud, zodat u ongetwijfeld de ringen vindt die overeenstemmen met uw persoonlijke wensen. U kunt daarbij kostbare trouwringen met een eenvoudig design bestellen, maar ook weelderig versierde ringen. Erg populair zijn elegant geslepen ringen bezet met relatief grote diamanten. En u bepaalt zelf met hoeveel diamanten uw toekomstige trouwring wordt bezet. Deze kan één tot maximaal tien diamanten bevatten.

Stap voor stap uw droomring samenstellen

Om zo dicht mogelijk in de buurt te komen van de ring van uw dromen, bieden we u een groot aantal opties aan. U vindt daardoor niet alleen rosékleurige sieraden, maar ook combinaties van roodgoud en witgoud. Ons assortiment bestaat uit aantrekkelijke ringen uit de collecties Basic, Klassiek, Klassiek-Trend en Exclusief. Het oppervlak van de ringen is mat of glanzend. Laat u inspireren door ons aanbod en maak gebruik van onze gratis graveerservice.