Trouwringen Witgoud 18 karaat

0 Producten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Witgouden 18 karaat trouwringen van AURONIA

Witgoud is bij het maken van sieraden erg populair, vooral bij trouwringen. Het is uiterst chic, stevig en goed te bewerken. Kleurloze diamanten komen op een wit-zilverkleurig materiaal bijzonder goed tot hun recht. Witgoud is een goed alternatief voor platina of palladium. Witgoud 18 karaat bestaat voor 75 procent uit goud. De rest vormen toegevoegde metalen, zoals het hoogwaardige palladium. Onze ringen bevatten altijd de karakteristieke grijs-zilverkleurige glans van witgoud.

Veel keuze voor uiteenlopende wensen

Bij AURONIA vindt u trouwringen in witgoud 18 karaat in alle maten en uitvoeringen. Beginnend met de goedkope categorie Basic, via Klassiek tot de productgroep Exclusief heeft u de keuze tussen verschillende gematteerde en gepolijste oppervlakken. Ook bij het profiel van de ringen kunt u kiezen tussen verschillende soorten. Kies het ringprofiel dat het beste bij u en uw vinger past.

Hoge kwaliteit gegarandeerd

Trouwringen van 18 karaat witgoud kunt u bij ons ook gecombineerd met geel- of roségoud kopen. Elk exemplaar doorloopt een strenge controle, hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit en een levenslange garantie aanbieden.