De voordelen

De voordelen main De voordelen main De voordelen main

1 maand retourrecht

Je kunt de ringen een maand lang retourneren, zolang ze niet gegraveerd of veranderd zijn. Je behoudt je recht van retour zelfs als de ringmaat, kleur of reinheid veranderd of de steen verwijderd is. Kijk HIER voor meer informatie over het herroepingsrecht.

Levenslange garantie

De zorgvuldige productie van onze ringen is onze eerste prioriteit. Daarom kun je je hele leven van onze ringen genieten. Mocht de ring onverwacht toch een gebrek vertonen, dan verhelpen we dat geheel gratis. Onze garantie omvat alle gebreken die te wijten zijn aan fouten bij de productie. Niet inbegrepen bij de garantie zijn gebreken die door een onjuist gebruik of door normale slijtage van de ring ontstaan zijn. Deze service geldt in heel Nederland zonder tijdelijke begrenzing. Een garantieclaim kun je indienen bij het adres uit onze colofon. Je wettelijke rechten als consument worden niet beperkt door deze garantie.

Prijsvoordeel dankzij verkoop zonder tussenhandel

Als producent verkopen we onze ringen in grote aantallen direct aan onze klanten, zonder omwegen via de gewone detailhandel. Van dit prijsvoordeel profiteer je meteen mee. Je feedback op de producten en diensten bereikt ons net zo direct en draagt ertoe bij dat we nog beter weten wat je wilt.

Gratis verzending en retour

Je online aankoop brengt voor jou geen extra kosten met zich mee. Uiteraard verzenden we je bestelling gratis. En ook in het geval van een retour binnen de overeengekomen termijn dragen wij de verzendkosten.

Gratis ringmeter

We bieden gratis een uitgebreide service aan om je ringmaat te bepalen. Kijk HIER voor meer informatie over het bestelproces. N.B: Pas als je een modelexemplaar besteld hebt, wordt de 100% passende ringmaat bepaald. Lees meer over onze gratis modelexemplaren in de volgende stap.

Met gratis modelexemplaren naar de perfecte ringmaat

We raden je aan om de ringmaat te bepalen met behulp van onze modelexemplaren. Zo krijg je een AURONIA-ring die perfect past. Op onze productpagina’s kun je de service ‘Gratis modelexemplaren ontvangen’ aanvinken. Lees HIER meer over onze gratis modelexemplaren.

Express-verzending

Bij AURONIA wordt elke ring individueel in Duitsland gemaakt. Ondanks het unieke design volgens jouw voorstellingen profiteer je zo van snelle levertijden. Op speciale wens kunnen we je bestelling zelfs nog versnellen. Na overleg met onze klantenservice kun je je ringen, al naargelang het design, dan al binnen 5 tot 7 werkdagen in handen houden. Als je je ringen nog sneller wilt hebben, kunnen we je bepaalde modellen via de ultra-express-verzending zelfs binnen 2 tot 3 dagen doen toekomen.

Gratis verandering van de ringmaat bij verlovingsringen

Wanneer de verlovingsring een verrassing moet zijn, duikt de vraag naar de juiste ringmaat op. Maar maak je geen zorgen. Mocht je bestelde ring niet perfect zitten, dan passen we hem desgewenst gratis voor je aan. Neem hiervoor gewoon contact op met onze vriendelijke klantenservice.

Gratis ringendoosje

Je krijgt de ringen in een gratis ringendoosje. Als alternatief kun je op onze productpagina's ook voor een bijzonder exclusieve variant kiezen.

Discrete verzendverpakking

Om de geplande verrassing niet te bederven, verzenden we onze ringen in een discrete verzendverpakking. De afzender SVN GmbH wijst ook niet op de kostbare inhoud van het pakje.

Gratis diamantgravure

Om je ringen nog persoonlijker te maken kun je diamanten gratis laten graveren. Maak gebruik van onze graveerservice met keuze uit diverse lettertypes en ontwerp op onze productpagina je eigen diamantgravure.

Individuele lasergravure

Of het nu met je eigen handschrift is, je vingerafdruk of een bijzondere afbeelding - onze lasergravure biedt unieke mogelijkheden om een ring een persoonlijk tintje te geven. Dankzij de lasertechnologie kun je niet alleen letters, maar ook je handschrift, een vingerafdruk of een afbeelding eenvoudig op de binnen- of zelfs de buitenzijde van je ringen laten graveren. Daarmee worden de ringen tot een unieke blikvanger aan je hand.

Nikkel- en mangaanvrije ringen

Zodat u levenslang uw ringen kunt dragen zonder zorgen, gebruiken wij geen inferieure metalen zoals nikkel of mangaan. Al onze legeringen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, zijn niet-allergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Uitgebreide hulp bij het creëren van de ring van uw dromen

Met onze 3D ring-configurator kunt u een ring ontwerpen die net zo uniek is als u zelf bent. In de helpsectie van de configurator nemen wij u mee door het hele proces met praktische tips en informatie, zodat u zeker weet dat alles vlekkeloos verloopt. Wij begeleiden u stap voor stap, van de keuze van het ringprofiel tot het graveren met diamant of laser, tot u de ring van uw dromen hebt gecreëerd.