Expertmodus

Trouwring-configurator

Gebruik de ring-configurator en zijn fantastische functies om uw persoonlijke ringen te creëren! Wij zullen u vertellen hoe.

Hoe kunt u uw ringen personaliseren?

Voeg ringen toe aan de configurator en vergelijk alternatieve ontwerpen. Of kijk of de trouwring van uw dromen past bij uw verlovingsring.

In de configurator kunt u twee ringen tegelijk ontwerpen om een set te creëren die bij elkaar past, of u bewerkt het ontwerp van elke ring afzonderlijk. U kunt elementen zoals de breedte, de kleur en de steenzetting voor elke ring afzonderlijk veranderen, zodat u een onderscheid kunt maken tussen de ring voor de vrouw en de ring voor de man.

Keer op elk moment terug naar uw ontwerp

Met de functie "Laden en opslaan" kunt u uw ontwerp opslaan en er op elk gewenst moment naar terugkeren. Zo kunt u hem delen met uw partner of een reeks ringontwerpen vergelijken.

Stap-voor-stap hulp bij het creëren

In de helpsectie vindt u nuttige tips en informatie over elke afzonderlijke stap. Klik op het Help-icoontje in elke stap van het ontwerpproces om naar de betreffende helpsectie te gaan.

Ontdek hier meer over elke stap van het ontwerpproces

Stap 1

Het profiel - pas het aan volgens uw persoonlijk comfort en stijl

U kunt het profiel van de ring zien in de dwarsdoorsnede van de ringband. De keuze van het profiel is van essentieel belang om te bepalen hoe uw ring eruit zal zien. Een klassiek uiterlijk of een modernere stijl? Het hangt allemaal af van uw keuze voor een rond of een iets hoekiger profiel. Aan de binnenkant van de ring bepaalt het profiel hoe comfortabel de ring zal zijn om te dragen. Om ervoor te zorgen dat zowel stijl als comfort precies zijn zoals u wilt, kunt u met de configurator kiezen uit een breed scala aan profielen.

Stap 2

Ringmaten: perfect passende ringen in alle uitvoeringen

Wij helpen u niet alleen uw precieze ringmaat te bepalen, u kunt ook zelf de breedte en hoogte van uw ringen bepalen. Zo kunt u de verhoudingen en het effect van uw ringen beïnvloeden en zelf beslissen of u de voorkeur geeft aan een delicaat en elegant, of een uitzonderlijk opvallend ontwerp. Afhankelijk van de afmetingen die u kiest, zijn er nog vele andere opties mogelijk, van het ontwerp van het oppervlak tot de steenzetting.

Stap 3

Edele metalen en oppervlakken: uw keuze van kleur en textuur

Laat u, bij het kiezen van het edelmetaal voor uw ringen, leiden door uw instinct en ontwerp uw ringen in de kleur die u het mooist vindt. In de configurator kunt u kiezen uit een breed scala van edelmetalen en zuiverheden. U kunt ze zelfs combineren in meerkleurige ontwerpen. Daarnaast zijn er vele ontwerpmogelijkheden voor het oppervlak van uw ringen. Kies uit mat, gepolijst of gehamerd. Test verschillende texturen uit en laat uw creativiteit de vrije loop!

Stap 4

Groeven en treden: indrukwekkende details voor uw ringen

Groeven en treden zijn een interessante manier om het ontwerp van uw ringen te personaliseren. In de configurator kunt u de positie, vorm, breedte, diepte en oppervlaktetextuur ervan bepalen en zo de uitstraling van de ringen beïnvloeden. Plaats verfijnde accenten of voeg opvallende details toe, voor ontwerpen die variëren van klassiek en elegant tot gedurfd en modern.

Stap 5

Steenzetting: schitterende lichtaccenten, precies zoals u dat wilt

Een edelsteen is voor vele bruidsparen een essentieel element in hun trouwringen. Gebruik de ring-configurator om de grootte en het aantal edelstenen te kiezen, evenals de slijpvorm, de zetting en de positie. Zorg ervoor dat uw ring de aandacht trekt met één enkele schitterende diamant, gebruik een kanaal van stenen of creëer het effect van een fonkelende sterrenhemel. Kies een steenzetting die perfect past bij uw persoonlijke stijl en die aansluit bij uw visie!

Stap 6

Gravure: voor trouwringen met een sterk symbolisch karakter

Een gravure is een detail dat uw trouwringen echt uniek maakt. Kies tussen de gratis diamantgravure of de uiterst veelzijdige lasergravure. Zo kunt u alles graveren wat u maar wilt, van initialen en jaartallen tot symbolen en veelzeggende teksten en afbeeldingen. Ook kunt u extra persoonlijke details aan uw ring toevoegen met woorden, symbolen, tekeningen of zelfs vingerafdrukken.