Trouwringen Rosegoud

Trouwringen Rosegoud

741 Producten

741 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

Trouwringen Rosegoud

741 Producten

Trouwringen rose goud

Al geruime tijd schitteren overal in de modebladen prachtige sieraden in rosé gouden tinten. De aanvankelijke trend heeft zich doorgezet en dus kiezen steeds meer gelukkige bruidsparen voor trouwringen voor deze elegante gouden legering. Maar Rosé goud is niet alleen "in", het straalt ook een bijzondere warmte uit. De trouwring wordt een symbool van diepgevoelde verbondenheid.

Eigenschappen van rosé gouden trouwringen

Rosé goud is een bijzonder zachte goudlegering, die door de toevoeging van metalen zoals zilver en koper een warmroze tint krijgt. De naaste verwanten van rosé goud zijn geel- en roodgoud, waarvan de tinten vloeiend overgaan in de populaire roze glans. Trouwringen gemaakt van dit metaal hebben een goede sterkte en gaan tegelijkertijd goed samen met andere edelmetalen. Met name het contrast met witgoud, platina en zilver biedt talloze mogelijkheden voor de productie van multicolor ringen. Trouwringen van rosé goud stralen een voortreffelijke smaak uit en zijn gemakkelijk te combineren in het dagelijks leven dankzij hun subtiele kleur. Zo zien deze sieraden er altijd bescheiden uit, maar verwijzen ze met hun warme glans nog steeds naar de modieuze smaak van hun dragers.

De geschiedenis van rosé goud

De opkomst van rosé gouden legeringen is nauw verbonden met de geschiedenis van roodgoud. Beide tinten worden sinds de oudheid geproduceerd met verschillende hoeveelheden koper. Geelgoud bleef echter vele eeuwen het meestgebruikte edelmetaal voor de productie van juwelen. Pas rond de negentiende eeuw werd roodgoud populairder - vooral in het toenmalige verre Rusland, waar de rode gloed al lang voordat het Europa veroverde populair was voor ringen. In Duitsland wordt soms zelfs de term "Russengoud" gebruikt om rosé goud aan te duiden. De subtiele uitstraling van het rosé goud hielp deze speciale goudlegering om ook in Nederland steeds populairder te worden.

Rosé goud - een gouden legering en zijn finesse

Trouwringen van rosé goud worden gemaakt door goud te legeren met ontkleurend zilver en subtiel kleurgevend koper. Het verschil met het sterkere roodgoud zit hem in het lagere kopergehalte. Hoe groter het aandeel koper, hoe sterker de kleurtint die op deze wijze wordt geproduceerd. Zoals alle goudlegeringen, wordt rosé goud ook in verschillende maten van zuiverheid geproduceerd, afhankelijk van de hoeveelheid goud in het totale metaal. U vindt bij AURONIA rosé gouden trouwringen in de categorieën: trouwringen rosé goud 18 karaat, trouwringen rosé goud 14 karaaten trouwringen rosé goud 9 karaat. AURONIA werkt met het edelmetaal zilver en delen koper en zink om de zachte kleuring van onze ringen te verkrijgen. Koper maakt de sieraden ook sterker. Op deze manier worden uw trouwringen duurzame en prachtige metgezellen voor elke dag.

Trouwringen van rosé goud in het assortiment van AURONIA

In ons ruime assortiment vindt u vele varianten goedkope trouwringen met rosé goud. Omdat deze onopvallende kleur ideaal is om te combineren, kunnen ook prachtige multicolor ringen van dit materiaal worden gemaakt. Kies een bicolor trouwring met witgoud of kies een tricolor variant met witgoud en geelgoud. Naast de materiaalkeuze kunt u met onze trouwring conficurator uw unieke trouwringen natuurlijk ook verfraaien met een fijne diamant of groeven en treden toevoegen. Rosé goud heeft door zijn subtiele glans zeer veel ontwerpopties. Ook een gravure kan een trouwring de finishing touch geven die het het ideale sieraad voor uw bruiloft maakt.

Onderhoudsinstructies voor trouwringen van rosé goud

Ringen van rosé goud zijn zeer duurzaam en vereisen geen speciale zorg. Toch komt het wel eens voor dat u vergeet om uw geliefde juweel van uw hand te halen bij het verrichten van zwaar werk. Natuurlijk kunt u uw trouwring in zo'n geval makkelijk zelf schoonmaken: doe ze een paar minuten in lauw water en borstel de ringen vervolgens voorzichtig af met een zachte borstel. Op deze manier zult u nog lang plezier hebben van uw stijlvolle vrienden.

De kracht van warme tinten

Een trouwringen set blijft een heel leven bij het bruidspaar. Ze staan voor de gemeenschappelijke, oneindige liefde, die zelfs moeilijke tijden overleeft. Dit is wat een een rosé gouden ring van de mode onderscheidt: het overleeft met de jaren en behoudt zijn symbolische kracht. De warmte van dit materiaal straalt de intieme verbintenis tussen twee mensen uit en zal u daarom in zijn betovering meenemen.