Over ons

Over ons main Over ons main Over ons main

Video afspelen

Over ons

Of het nu gaat om een verloving of om een huwelijk - ringen van AURONIA zijn een symbool van eeuwige verbondenheid: robuust en mooi. In onze fabriek combineren we de modernste productiemethodes met traditionele ambachtelijkheid. Hier ontstaan hoogwaardige sieraden van goud, platina, palladium en zilver, vol elegantie en met veel liefde voor detail.
Wie voor AURONIA kiest, kiest voor maximale vrijheid bij de vormgeving van een unieke ring. Onze 3D-configurator maakt het mogelijk om edelmetaal, steen, gravure en andere details te kiezen en zo een ontwerp geheel naar je eigen voorstellingen te maken. Een ring van AURONIA is meer dan een in een sieraad gegoten belofte - hij drukt je persoonlijkheid uit. Wij zorgen er met onze kwaliteitseisen voor dat de ring je stijlvol en solide door het leven begeleidt.

AURONIA Team
High tech en ambachtelijkheid

High tech en ambachtelijkheid

Uitstekende kwaliteit is het resultaat van technische vaardigheid en toewijding. Onze goudsmeden, edelsteenzetters en alle andere vaklui houden van hun werk. Elke dag weer stellen ze de hoogste eisen aan zichzelf bij iedere stap - van het ontwerp tot het polijsten. Met omvangrijke kennis, moderne productietechniek en innovatieve methodes geven ze concrete vorm aan uw voorstellingen. Een AURONIA ring komt zijn belofte na, generaties lang. De rest ligt in jouw hand.

Onze productielocatie

Onze productielocatie

Voor onze edelmetalen werken we samen met een van de oudste recyclingbedrijven voor edelmetaal in Duitsland. Op onze productielocatie hebben we ultramoderne machines, waaronder draai- en freesmachines, die maximale nauwkeurigheid bij de productie garanderen. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen in nieuwe procedés. Permanente scholing is voor ons vanzelfsprekend, of dat nu de techniek betreft of het eigenlijke handwerk. Op die manier kunnen het draaggemak en de kwaliteit van een AURONIA ring je persoonlijkheid mooi benadrukken.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Sinds de oprichting in 2012 sluiten we geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van het materiaal en de afwerking van onze ringen. Vanaf het begin gaan toekomstgerichte high tech en traditionele ambachtelijkheid bij ons hand in hand. Met onze innovatieve 3D-configurator bieden we AURONIA klanten in de online shop sinds medio 2013 een volledig nieuwe manier om een ring uit te kiezen. De individuele productie van ringen behoort sindsdien tot onze kernactiviteiten en sterke punten.
Tevreden klanten zijn onze dagelijkse motivatie. Daarom hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de bijscholing van onze medewerkers om processen en kwaliteit te verbeteren. In 2016 en 2019 gingen er nieuwe 3D-configuratoren online. Doel daarvan was steeds om het kiezen en kopen van een ring zo simpel mogelijk te maken. Dynamische innovaties zullen ons in de toekomst verder begeleiden. Je kunt erop vertrouwen dat je ring een uitstekend prijs-kwaliteitsverhouding heeft en dat we ons woord houden.

Meer dan 60.000 tevreden AURONIA-klanten

4.80 (212 Reviews, Stand 07.11.2022)
Annelijn K.

Overzichtelijke website en een snelle levering. We zijn ook heel blij met de optie om de ringen nog te passen zodat je voorkomt dat je de ringen in de verkeerde maat besteld. Zeker een aanrader!

Nick W.

De configuratie scherm was makkelijk te volgen, na het configureren van onze ringen waren de proef ringen verstuurd. Alles klopte en binnen een week al onze echte ringen. Precies als verwacht ook gekregen.

Hendrik B.

Groot assortiment en goede service. Gratis ringmaat en proefring om de juiste maat vast te stellen. Makkelijk programma om de ring helemaal te personaliseren. Zeker een aanbeveling!