Over ons


Als fabrikant van verlovingsringen, trouwringen en relatieringen, willen wij bij Auronia u overtuigen van de hoge kwaliteit van onze sieraden. Bij het maken van onze trouw- en verlovingsringen van goud, platina, palladium of zilver, vertrouwen we 100% op "Made in Germany". In ons machinepark in Nordhorn (Duitsland) combineren we traditioneel vakmanschap met de modernste productieomstandigheden. Zo ontstaan voor u de prachtige ringen vol elegantie, kwaliteitsbewustzijn en aandacht voor detail.

We hebben het onze missie gemaakt om u de maximale vrijheid te geven bij het ontwerpen van uw perfecte ring. Hiervoor werkt Auronia met de nieuwste beschikbare technologieën: met behulp van onze configurator kunt u uw volledig individuele ring online ontwerpen. Op deze manier stellen we u in staat om, naast uw persoonlijke prijsbepaling, uw exacte ideeën met betrekking tot de oppervlakteafwerking, het materiaal en de stenen te implementeren. Ons doel is dat onze ringen u een harmonieus draagcomfort geven, zelfs als u verder weinig sieraden draagt.

Hightech en vakmanschap

We combineren geavanceerde productietechnieken met een gevoel voor materiaal en kwaliteit. Onze innovatieve 3D trouwring configurator vormt de basis voor uw persoonlijke ontwerp. Alle producten die uit deze ontwerpen ontstaan, ondergaan een door vakmensen gecontroleerd productieproces. Hierin wordt uw ring na elke stap zorgvuldig gecontroleerd. Auronia is zich er altijd van bewust dat resultaten van hoge kwaliteit niet kunnen worden bereikt zonder de bijdrages en het enthousiasme van mensen voor hun vak. Daarom combineren we de kennis van onze specialisten en hun passie voor vakmanschap met de hoogwaardige uitrusting van een modern machinepark.

Ons werk

Onze productie vindt plaats in het innovatiepark Nordhorn in Duitsland. Daar gebruiken we de meest moderne vijfassige hoge preciesie freesmachines, die de hoogste nauwkeurigheid bij de productie garanderen. Bij het lassen van onze ringen wordt een hightech sinterband gebruikt, zodat de hoogwaardige verwerking gelijkmatig en duurzaam kan worden uitgevoerd. Bovendien zorgen we ervoor dat onze geschoolde medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste fabricagemethodes. Ons gekwalificeerde team werkt met passie en de nieuwste productietechnieken aan het maken van Auronia ringen die u uw leven lang zullen bijstaan.

Onze geschiedenis

Sinds de oprichting in 2012 in Nordhorn (Duitsland) heeft Auronia een consistente kwaliteitsfilosofie toegepast. Deze overtuiging wordt aangevuld met een sterk geloof in dynamische innovatie. Vanaf het begin gebruiken we een combinatie van toekomstgerichte hightech-technologie en traditioneel vakmanschap bij het maken van verlovingsringen en trouwringen. Eind 2012 zijn onze eerste ringmodellen geïntroduceerd en kort daarna in productie gegaan. Sinds begin 2013 is de webshop beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar de juiste en perfecte ring. Met de lancering van onze online 3D configurator hebben we medio 2013 geheel nieuwe mogelijkheden voor onze klanten gecreëerd. Dankzij een directe verbinding met de productie is het maken van individuele ringen inmiddels één van onze belangrijkste werkzaamheden en sterkste punten geworden. De website van Auronia is op 21 oktober 2013 gecertificeerd met het Trusted Shops keurmerk. Dit garandeert een betrouwbare klantenservice en transparante communicatie. Bovendien staat het keurmerk voor een verantwoorde omgang met uw klantgegevens en biedt het u de mogelijkheid om een "niet-goed-geld-terug"-garantie af te sluiten. Om de kwaliteit van onze producten verder te verhogen, hebben we in 2014 en 2015 onze inspanningen opgevoerd om Auronia-medewerkers te trainen in proces- en kwaliteitsverbetering. In 2016 ging de tweede generatie van de 3D configurator online. Deze heeft nog meer gebruiksvriendelijke functies en maakt daarmee het aanbod van ons online assortiment compleet.

Unsere Bestseller