Verlovingsringen Goud

4326 Producten

4326 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

4326 Producten

Verlovingsring goud

Met een verlovingsring van goud om de ringvinger van de bruid, maakt een koppel de belofte om samen aan hun toekomst te beginnen. De kracht van dit moment moet ook herkenbaar zijn door middel van een passende ring. Als u kiest voor een sieraad van goud, laat u uw partner zien hoeveel u van hem of haar houdt. Het klassieke edelmetaal staat namelijk voor hoge kwaliteit en tijdloze duurzaamheid. Waarden die ook aanwezig zijn in een goed huwelijk. Terwijl verlovingsringen vroeger een bewijs waren van het vermogen van de man om de bruidsschat te betalen, zijn ze tegenwoordig kostbare herinneringen die de trouw van de verloofden tot uitdrukking brengen. Zo divers als de liefde van verschillende bruidsparen, zo veelzijdig is het aanbod verlovingsringen. Bij AURONIA vindt u de perfecte ring die uw partnerschap weerspiegelt en die u door uw gezamenlijke leven leidt.

Deze ringen zijn goud waard

Een gouden verlovingsring is niet alleen tijdloos en duurzaam, maar kan ook goed worden gecombineerd met andere sieraden. Vaak is het zonde om het kostbare sieraad in een doos te bewaren. Als uw vrouw na de bruiloft de verlovingsring wil blijven dragen, is dit dankzij de vele combinatiemogelijkheden van dit klassieke edemetaal zeker een optie. De meeste koppels kiezen voor een paar ringen of een enkele ring met diamant. De toevoeging van een diamant staat voor de trouw van de twee partners, die gesymboliseerd wordt door de hardheid van het materiaal. Een gouden ring met diamant toont de oprechtheid van de allerbelangrijkste vraag. Onze tot in detail afgewerkte modellen zullen de liefde van uw leven zeker bevallen en zullen u verzekeren van een "Ja".

Uw perfecte ring zelf ontwerpen

Het kiezen van de juiste verlovingsring kan een uitdaging zijn, zelfs voor degenen die hun partner heel goed kennen. Welke ring vindt u leuk? Zou ze een diamant willen? Moeten we een gezamenlijke gravure kiezen? AURONIA biedt u niet alleen de mogelijkheid om uw ringen online te bestellen, maar ook om uw volledig unieke ringen in onze configurator naar eigen wens te ontwerpen.

Welk goud moet het zijn?

De zuiverheid van goud bij hoogwaardige sieraden wordt tegenwoordig aangegeven met een stempel van een getal wat het aantal delen goud op duizend delen van het met metaal vertegenwoordigd. Toch is het nog steeds gebruikelijk om de zuiverheid te benoemen in karaat (kt), waarbij 24 karaat puur goud is. Bij ons kunt u een goedkope verlovingsring van goud kopen. Ons aanbod verlovingsringen bestaat uit: verlovingsringen goud 8 karaat, verlovingsringen goud 9 karaat, verlovingsringen goud 14 karaat, verlovingsringen goud 18 karaat en verlovingsringen goud 22 karaat. Kies uw perfecte ring, die ook het hart van uw partner onmiddellijk zal veroveren.

Bij AURONIA vindt u ook een brede selectie van geelgouden verlovingsringen. De verlovingsring van geelgoud is gemaakt van een legering van fijn goud met zilver en koper, wat de ringen hun karakteristieke tint geeft. Afhankelijk van de keuze voor het aantal karaat geelgoud, zal de kleur van het sieraad licht variëren.

De verlovingsring rosé goud heeft – zoals de naam al aangeeft – een typische roze kleuring, die is ontstaan uit de legering van puur goud met koper, zink en een klein gedeelte zilver. U vindt deze harmonieuze samenstellingen in onze online shop met een zuiverheid van 8, 9, 14 of 18 karaat rosé goud.

De verlovingsring witgoudwordt zeer gewaardeerd door onze klanten. De mooie witgouden ringen krijgen hun zachte tonen door de toevoeging van de verkleurende edelmetalen zilver en palladium. Dit maakt deze sieraden bijzonder stijlvol en klassiek modern. Deze prachtige verlovingsringen vindt u bij AURONIA: verlovingsringen witgoud 8 karaat, verlovingsringen witgoud 9 karaat, verlovingsringen witgoud 14 karaat en verlovingsringen witgoud 18 karaat.

Fonkelende diamanten van verschillende groottes

Uw gouden ringen krijgen door de toevoeging van een steen een hogere waarde en een individuele "touch". Er zitten namelijk grote verschillen in de kwaliteit, zuiverheid en grootte van de stenen. Met onze configurator kunt u zelf bepalen hoe groot de diamant voor uw grote liefde moet zijn. U kunt bij onze verlovingsringen ook de kleur en kwaliteit van uw steen zelf kiezen. Er zitten tenslotte tussen een loepzuivere diamant en witte zirkonia veel verschillende smaaknuances. Of het nu gaat om een loepzuivere, uitzonderlijk witte diamant of een diamant met zeer kleine insluitsels, een steen maakt uw verlovingsring tot een sprankelende belevenis.

Gravures creëren unieke ringen

Om van uw ringen unieke schatten te maken, biedt AURONIA u de optie tot een individuele gravure. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende symbolen en lettertypen om uw persoonlijke boodschap te vereeuwigen. Of het nu gaat om een gemeenschappelijke eed, een belangrijke datum of de naam van de partner – met een gravure kunt u van uw verlovingsringen unieke items met een speciale waarde maken.

Grote gevoelens in goud gegoten

Elke vrouw en elke man wil die ene overweldigende verlovingsring die de gevoelens vertegenwoordigt die men voor elkaar heeft. Dat is waarom het kiezen van de perfecte ring zo belangrijk is. Onze juwelen van goud bieden u een enorm scala aan mogelijkheden om uw wens voor een gedeeld leven tot uitdrukking te brengen. Goud als edelmetaal is daarbij niet alleen een tijdloze metgezel, maar drukt enerzijds stijl en anderzijds een onbeperkte waardering voor uw partner uit. Kijk rustig rond onze webshop voor de perfecte gouden ring of maak uw eigen model met onze persoonlijke configurator.