Modelexemplaar

Onze modelexemplaren - de juiste ringmaat 100% exact bepalen

Het is belangrijk om te weten wat uw ringmaat is, zeker als u online trouwringen of verlovingsringen koopt. Auronia biedt u een volledige service om uw ringmaat te bepalen. Zo weet u zeker dat onze ringen als gegoten zitten. In drie stappen uw trouwringen bestellen:

 1. Ringmaat
  bestellen

  Geïdentificeerd maat:

  • Damesring56
  • Herenring62
 2. Modelexemplaren
  vooraf ontvangen

  MODELRINGEN VOOR DAMESRING

  1. 55
  2. 56
  3. 57

  MODELRINGEN VOOR HERENRING

  1. 61
  2. 62
  3. 63
 3. Ringen
  ontvangen

  Geïdentificeerd maat:

  • Damesring55
  • Herenring63
Als u uw ringmaat niet weet, kunt u nu gratis een ringmeter bestellen:
 1. De ringmeter bestellen en uw ringmaat bepalen

  Wanneer u de maat van uw ringvinger niet weet, kunt u deze met onze ringmeter bepalen. De ringmeter kunt u HIER gratis aanvragen.

 2. Met Auronia modelringen 100% exact de juiste ringmaat bestellen

  Als u de gewenste ringen heeft gevonden, kunt u tijdens het bestelproces de service “Gratis modelexemplaren ontvangen” aanvinken. Maar voordat de ringen worden vervaardigd, ontvangt u in totaal 6 modelexemplaren om uw ringmaat te bepalen (zie onderstaand voorbeeld)
  De modelexemplaren zijn van messing gemaakt, maar zijn niet afgewerkt en ook niet bezet met edelstenen. Ze worden altijd in de breedte van 4,5 mm en in de hoogte van 1,5 mm en in profiel 3 uitgeleverd. Ons profiel 3 is binnen en buiten normaal gewelfd en daarmee het beste geschikt om de perfecte ringmaat te bepalen, zodat de originele ringen uiteindelijk ook echt passen.

  VOORBEELD:

  • U hebt een ringmeter besteld en daarmee bepaald dat de damesring maat 56 moet hebben en de herenring maat 62.
  • U ontvangt voor de damesring drie modelexemplaren in de maten 55, 56 en 57 en voor de herenring drie modelexemplaren in de maten 61, 62, en 63.
  • Ze worden altijd in de breedte van 4,5mm en in de hoogte van 1,5mm en in profiel 3 geleverd.

 3. Ringen ontvangen

  U beslist welk van de drie modelexemplaren het best past. Dit deelt u ons telefonisch of per mail mee. Daarna beginnen we pas met het vervaardigen van de door u gewenste trouwringen in de 100% juiste maat.