Onze modelexemplaren

Meet 100% nauwkeurig de juiste ringmaat

Het is echt belangrijk om te weten wat je ringmaat is, zeker als je online trouwringen of verlovingsringen koopt. Daarom bieden we gratis een uitgebreide service aan om je ringmaat te bepalen. Zo weet je zeker dat AURONIA-ringen als gegoten aan je vinger zitten. In de volgende drie stappen leggen we je precies uit hoe het werkt:

Bestel een gratis ringmeter en meet je ringmaat

Als je je eigen ringmaat niet weet, kun je met behulp van onze ringmeter je voorlopige ringmaat bepalen. N.B: pas als je een modelexemplaar besteld hebt, wordt de 100% passende ringmaat bepaald. Lees meer over onze gratis modelexemplaren in de volgende stap.

ring-size

Bestel onze gratis modelexemplaren om de exacte ringmaat te achterhalen

Aan de hand van onze modelexemplaren kun je de fijne verschillen in ringmaat aan je vinger voelen. Zo werkt het:

Open de productpagina van het model ring dat je wilt bestellen. Op de productpagina kun je de service ‘modelexemplaren gratis ontvangen’ aanvinken alvorens de ringen in het winkelmandje te doen. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, krijg je onze modelexemplaren zoals uitgelegd in het volgende voorbeeld:

Welke modelexemplaren krijg je na je bestelling?

Je krijgt voor iedere bestelde ring een set met modelexemplaren.

Ledere set modelexemplaren bevat:

1x ring bijv. 55
een maat kleiner
1x ring bijv. 56
je bestelde ringmaat
1x ring bijv. 57
een maat groter

De modelexemplaren zijn gemaakt van keramiek en zijn zonder edelstenen. Ze worden allemaal geleverd met breedte 4,5 mm en hoogte 1,5 mm. Het model is van binnen en buiten normaal gewelfd en geschikt om de perfecte ringmaat te bepalen. Onze modelexemplaren zijn dus allemaal hetzelfde, alleen de maat verschilt.

Bevestig je maat en ontvang je ringen

Na ontvangst van de modelexemplaren kun je de verschillende maten uitproberen. Kies de maat die het beste past en deel ons die vervolgens mee via ons contactformulier. Daarna beginnen we met het vervaardigen van je persoonlijke ringen in de 100% juiste maat.