Trouwringen Roodgoud

Trouwringen Roodgoud

988 Producten

988 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

Trouwringen Roodgoud

988 Producten

Trouwringen van roodgoud - ingetogen en harmonieus

Roodgoud is een speciaal materiaal met een subtiel effect. Het wordt gekenmerkt door een roodachtige, zachte kleur, die bijzonder goed past bij de meest uiteenlopende huidtinten. Zelfs als u in de winter een lichte huid heeft en in de zomer licht gebruind bent, past een roodgouden ring op elk moment. Wat de mode betreft, gaat roodgoud goed bij bijna alle pastelkleuren en felgekleurde outfits. Ook voor zwart, wit of voor kleding in grijstinten is roodgoud perfect. Het kan ook perfect worden gecombineerd met zilveren of witgouden sieraden. Voor het krachtige geelgoud of het koele witgoud is roodgoud een goed alternatief. Onze trouwringen van roodgoud voor dames en heren zijn een echte eyecatcher, ze zijn bijzonder en harmonieus, maar kunnen nog steeds duidelijk als zodanig worden herkend en tonen de saamhorigheid van het paar.

Waar komt roodgoud vandaan?

Roodgoud is een moderne en nog erg jonge klassieker. Het verscheen voor het eerst in Rusland in de jaren twintig. In de rijke kringen ontwikkelde de nieuwe kleur zich snel tot een zeer populaire legering. Roodgoud werd daarom in de voormalige Sovjet-Unie in de volksmond ook wel "Russisch goud" genoemd. AURONIA biedt u een uitgebreide collectie roodgouden trouwringen, die steeds populairder wordt.

Eigenschappen van roodgoud

De specifieke kleur van roodgoud wordt gecreëerd door de toevoeging van koper aan het klassieke geelgoud. Het metaal geeft het gebruikte goud een bijzondere hardheid en stevigheid. De hoogwaardige trouwringen van roodgoud bevatten daarnaast ook kleine hoeveelheden zilver en zink. Bij een hoger kopergehalte is de rode tint meer uitgesproken. Als het kopergehalte echter te hoog is, leidt dit tot een verslechtering van de materiaaleigenschappen. In dit geval heeft de legering de neiging snel te oxideren en ontkleuren.

Bij AURONIA voldoen de trouwringen van roodgouden legeringen aan zeer hoge kwaliteitsnormen. De sieraden bevatten slechts zoveel koper als nodig is om de gewenste, mooie rode kleur te bereiken. Wij bieden u de ringen in het (in onze ervaring) meest populaire kleurmengsel in de legeringen roodgoud 8 karaat, roodgoud 9 karaat, roodgoud 14 karaat en roodgoud 18 karaat.

Onderhoudstips voor uw ring

Meestal hoeft u zich geen zorgen te maken over het verzorgen van uw roodgouden ring. Als u uw ring toch wilt reinigen, raden we een waterbad met afwasmiddel aan. Laat uw trouwring een paar uur in lauwwarm afwaswater weken en poets vervolgens zorgvuldig met een zachte tandenborstel. Daarna kunt u de ring polijsten met een microvezeldoek.

AURONIA: roodgouden ringen online kopen

Bij AURONIA vindt u een groot assortiment roodgouden trouwringen: onze collecties zijn verkrijgbaar in zowel klassieke, exclusieve als moderne modellen. U vindt hier een ruime selectie van hoogwaardige ringen, die een combinatie van matte en gepolijste elementen, met een verscheidenheid aan profielen vertegenwoordigen.

Een ring van roodgoud krijgt ook een speciaal tintje door de keuze van de edelsteen, welke u bij AURONIA in verschillende maten en prijsklassen vindt - natuurlijk enkel in de allerbeste kwaliteit en schittering.

Trouwringen van roodgoud met witgoud - of toch liever drie kleuren?

AURONIA biedt ook roodgouden ringen gecombineerd met witgoud in een collectie van bicolor en tricolor ringen: trouwringen roodgoud witgoud. Het witgoud past zeer goed bij roodgoud. U kunt de ringen bestellen in alle gewenste legeringen van 8 karaat roodgoud, 9 karaat roodgoud, 14 karaat roodgoud en 18 karaat roodgoud. Wilt u een rechte of golvende groef? Wilt u een mat of gepolijst oppervlak? Of houdt u van een combinatie van beide? Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie.

Ontwerp uw eigen unieke trouwringen met onze trouwring configurator. Onze 3D-configurator van de nieuwste generatie biedt u eindeloze ontwerpmogelijkheden. U kunt ook uw roodgouden ring in meerkleurige combinaties plaatsen met witgoud, platina, palladium, grijsgoud of zilver in zeer goede kwaliteit en tegen gunstige prijzen.

Natuurlijk kunt u ook uw verlovingsring in roodgoud bij AURONIA uitzoeken. Kies uit een grote selectie van uw steenzettingen en elke legering die u maar wilt.