Partnerringen

Partnerringen

247 Producten

247 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

Partnerringen

247 Producten

Relatieringen

Met een relatiering geven twee mensen aan dat ze bij elkaar horen. Soms worden de sieraden gedragen door goede vrienden, maar ook mensen die niet in klassieke zin willen trouwen, leggen met relatieringen hun diepe band met hun partner vast. De cirkelvormige ringen als symbolen van oneindigheid vindt u bij AURONIA online in talloze modellen, die uw wederhelft zullen laten zien, hoe sterk uw verbinding is.

De betekenis van relatieringen

Relatieringen worden pas sinds enkele jaren gedragen, omdat vroeger de traditie van de verlovingsring en de daaropvolgende trouwring voor stellen vaststond. Tegenwoordig heeft ons begrip van de verschillende vormen van liefde zich verruimd en daarmee ook de veelzijdigheid van de sieraden die partners kunnen dragen om hun vriendschap of hun diepe gevoelens voor elkaar te uiten. Of een paar besluit te trouwen staat hier volledig los van. In de huidige moderne tijd is het ook heel gewoon voor vrouwen om hun mannen relatieringen te geven. Deze symboliseren de gemeenschappelijke belofte om er altijd voor de ander te zijn. Op deze manier kunnen ze ook een voorloper van de verlovingsring zijn. Maar ook andere uitdrukkingen van liefde zijn mogelijk met deze sieraden, bijvoorbeeld de belofte om de ander voor altijd in zijn hart te dragen of om hem voor altijd trouw te blijven. Wat een gemeenschappelijke ring betekent, weten meestal alleen de twee partners.

Men kan de boodschap ook vereeuwigen in de vorm van een gravure in de ring. Dit soort personalisatie maakt uw relatiering erg speciaal. Zo kiezen veel koppels ervoor om hun individuele belofte op hun sieraden vast te leggen.

Voor welke gelegenheid geeft men een relatiering?

Relatieringen kunnen voor elke gelegenheid worden gegeven. Of het nu voor Valentijnsdag of een verjaardag, met Kerstmis of voor een speciaal jubileum is, in tegenstelling tot een huwelijksaanzoek, worden deze algemene symbolen op een zeer informele en geheel persoonlijke manier aan iemand geschonken. Via onze configurator heeft u de mogelijkheid om uw relatiering volledig te personaliseren en passend bij uw huidige sieraden te maken. Hiermee kunt u alle prachtige schakels in de keten verzamelen die als aandenken aan uw relatie dienen.

Om welke vinger draagt men een relatiering?

Er zijn geen vaste regels voor het dragen van een relatiering. Sommige mensen kiezen er voor om deze om de pink te dragen om het verschil met een verlovingsring of trouwring (linker of rechter ringvinger) duidelijk te maken. Anderen willen dit onderscheid juist niet en dragen relatieringen om hun ringvingers. Het maakt dus niet uit aan welke hand of vinger u uw nieuwe sieraad draagt, veel belangrijker is de kracht van zijn betekenis: de hechte vriendschap of de grenzeloze liefde voor een speciaal persoon.

Relatieringen van hoogwaardig zilver

Bij AURONIA vindt u een verscheidenheid aan prachtige relatieringen in 925 zilver. Dit edelmetaal ziet er tegelijkertijd uiterst elegant en ingetogen uit. Het is tijdloos mooi en heeft een heel speciale, moderne uitstraling. Het is geen toeval dat ringen gemaakt van zilver behoren tot de oudste sieraden ter wereld. Zelfs de Romeinen en Grieken gebruikten het discrete en hoogwaardige metaal al. Sommige culturen gebruikten zilveren juwelen om de kracht van de stralende maan te symboliseren, en schreven deze magische eigenschappen toe.

Deze glanzende sieraden van 925 zilver kunnen elke dag worden gedragen: in het dagelijkse leven, bij een feestelijke gelegenheid of simpelweg voor een chique outfit op kantoor. In diverse ontwerpen, bijvoorbeeld die met een uitgebreide steenzetting, worden onze goedkope relatieringen van zilver bijzondere blikvangers.

Individuele ontwerpen met persoonlijke gravure

Onze relatieringen zijn te beschikbaar zonder of met een steenzetting van diamant of zirkonia. De sprankelende glans van deze stenen brengt het 925 zilver bijzonder goed tot zijn recht. Kies of u de stenen liever in een railzetting, gladomzetting of pavé zetting wilt. Moet een enkele diamant uw relatiering laten stralen of heeft u liever meerdere kleine stenen als blikvanger? Het aantal, de kwaliteit, de kleur en de plaatsing van de stenen kan naar uw wens worden aangepast.

U kunt ook uw ringen personaliseren met verschillende soorten metaal, zoals goud, zilver, platina of palladium. Zo is een bicolor of tricolor ring zeer goed om het samenkomen van verschillende karakters in een gemeenschappelijke vriendschap of liefde te symboliseren. Zo gaan onze waardevolle edelmetalen als zilver en rosé goud zeer goed samen.

Ook met groeven of treden kunt u speciale ontwerpen maken voor uw relatieringen. Kies bijvoorbeeld een vierkante of V-vormige groef, die uw juweel er modern en luxe laat uitzien. Of personaliseer uw ringen met stapsgewijze treden.

De mooiste manier om uw relatieringen te personaliseren, is door aan de binnenkant een diamant- of lasergravure te plaatsen. U kunt kiezen voor uw eigen tekst, maar ook voor een belangrijke datum of symbolen, zoals het oneindigheidsteken. U kunt uw partner ook vertellen wat de ring voor u betekent en uw eigen kleine liefdesbericht op uw nieuwe favoriete sieraden laten graveren.

Een ring voor een dierbare persoon

Zo individueel als een ring kan worden ontworpen, zo uniek is de verbinding tussen twee mensen. Relatieringen laten de wereld de wereld zien hoe bijzonder uw verbinding is. Uw partner of vriend zal met dit prachtige gebaar onmiddellijk begrijpen wat uw gedeelde liefde voor u betekent. Geen enkel juweel kan de eeuwige band tussen twee mensen zo prachtig symboliseren als een ring van hoge kwaliteit.