Verlovingsringen Zilver

206 Producten

206 Producten

Pagina
Sorteer op
 • Sorteer op:Aanbeveling
 • Prijs
 • Aanbeveling

206 Producten

Verlovingsring zilver

Verlovingsringen zijn heel bijzonder: ze hebben een zeer grote sentimentele waarde omdat ze herinneren aan een dag die het leven van een man en een vrouw voor altijd heeft veranderd. Ze blijven voor het bruidspaar levenslang de verbinding met een van de belangrijkste momenten in hun leven. Dit ene moment waarop een partner de ander vraagt of ze voor altijd bij elkaar willen blijven is iets unieks. Dat is precies wat de bijbehorende ring moet uitstralen.

Zilveren ringen - stijgende populariteit voor emotionele schatten

Zilver heeft als element voor een verlovingsring veel voordelen en wordt daarom steeds populairder. Dit materiaal is altijd elegant zonder daarbij opdringerig te zijn. Eenvoudig en smaakvol, trekt het niettemin de aandacht met zijn glans. Bij AURONIA kunt u kiezen uit een breed scala van verschillende verlovingsringen van zilver en voor uzelf beslissen.

Er zijn veel variaties en vormen mogelijk die u in onze winkel kunt bewonderen. De toenemende populariteit van zilveren verlovingsringen kan ook worden toegeschreven aan de gunstige metaalprijs, omdat dit element nog steeds relatief goedkoop is. Daarom kan een verlovingsring van zilver ook geschikt voor u zijn als u de symbolische waarde van uw ring hoger inschat dan de uiteindelijke prijs.

Verlovingsringen met alle extra's

Wij van AURONIA bieden u talrijke extra's die van uw zilveren verlovingsring een uniek sieraad maken. Als u het juiste model niet kunt vinden tussen onze ringen, kunt u altijd uw eigen ring online ontwerpen met de configurator. De volgende opties zijn beschikbaar voor het verfraaien en individueel ontwerpen van uw verlovingsringen van zilver:

 • Gravure
  Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw ringen te graveren. Kies tussen een diamantgravure of een lasergravure en kies het lettertype dat uw gemeenschappelijke band het beste weerspiegelt. Als u bijvoorbeeld een hart wilt plaatsen tussen de naam van de vrouw en de naam van de man, kunt u deze uit een selectie van symbolen toevoegen. Uw eed, uw favoriete woord, uw gelofte of alleen uw naam. Alles is mogelijk.
 • Oppervlakken
  U kunt als extra toevoeging kiezen tussen een gepolijst of een mat oppervlak.
 • Steenzetting
  Stenen verfijnen elke ring en geven deze een speciale waarde. Omdat verlovingsringen meestal voor dames zijn, vindt u mooie, heldere stenen op al onze modellen. Dit kan zowel een zirkonia zijn als een echte diamant. Een kwestie van smaak en prijs, want zelfs juwelenspecialisten kunnen het verschil op het eerste gezicht niet zien. Onze configurator geeft u de keuze tussen verschillende maten en kwaliteiten. Met de glinstering van elke steen komt u een stap dichter bij uw idee van het perfecte ontwerp.

Verkleuring van zilveren ringen voorkomen

Zilveren ringen hebben de neiging om donker te verkleuren. Dit is omdat dit materiaal tijdens het dagelijks gebruik oxideert vanwege het contact met zuurstof. Veel klanten kennen dit vervelende probleem van zilveren sieraden of oud zilverwerk. AURONIA beschermt uw ringen met een laagje rhodium, zodat donkere verkleuringen gemakkelijk vermeden worden.

Een aandenken voor het leven

Een verlovingsring van zilver is niet altijd ingetogen en terughoudend. Ze kunnen weliswaar een goedkoop alternatief zijn voor goud of platina, maar ongebruikelijke en unieke verlovingsringen met mooie stenen en een inscriptie zijn ook zeker mogelijk. Zodat u als echtpaar nog zeer lang gelukkig terug kunt denken aan de dag van uw verloving, geven we u een levenslange garantie op uw ring. Creëer uw eigen sieraad of kies uit onze grote collectie van mooie zilveren verlovingsringen. Zo kunnen zelfs uw kleinkinderen nog herkennen welke grote liefde uw beiden verbonden heeft.