Trouwringen Bicolor Tricolor

Trouwringen Bicolor Tricolor

1056 Producten

1056 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

Trouwringen Bicolor Tricolor

1056 Producten

Trouwringen bicolor: tweekleurige trouwringen

Het moment waarop een bruid in het gemeentehuis, in de kerk of bij een gratis huwelijksvoltrekking verschijnt, zijn veel mensen tot tranen geroerd. Ze weten dat op dat moment de ceremonie begint, die een stel voor altijd met elkaar zal verbinden. Net zoals deze bij twee mensen, worden in bicolor trouwringen twee verschillende materialen samengevoegd tot één ring. Ze behouden daarbij hun eigen identiteit, maar verrijken elkaar met hun positieve eigenschappen. Wie kiest voor een bicolor trouwring, draagt niet alleen een symbool van eeuwige liefde aan zijn vinger, maar ook het duidelijkste symbool voor de verbinding tussen twee verschillende partners.

Bicolor ringen- Twee goede dingen met elkaar verbonden

In ons assortiment zijn tweekleurige ringen verkrijgbaar in bijvoorbeeld roodgoud en wit goud of witgoud en geelgoud en in zuiverheidsgraden van 8 tot 18 karaat goud. Maar u kunt ook elke andere combinatie van kleuren van metalen samenstellen. De productie van bicolor trouwringen is complexer dan bij ringen uit één materiaal. De reden hiervoor is dat eerste individuele ringen (twee of drie, afhankelijk van de samenstelling - een ring voor elk edelmetaal) moeten worden gemaakt, voordat ze tot een geheel worden samengevoegd. Het daarvoor benodigde proces wordt "sinteren" genoemd. Hierbij worden de losse delen onder hoge druk en bij een temperatuur net onder het smeltpunt met elkaar verbonden. Op deze manier worden onze ringen beschermd tegen scheuren in het materiaal, die bij andere methodes van samenvoegen wel kunnen voorkomen.

Witgoud / geelgoud en roodgoud / witgoud trouwringen

U waardeert de warme gloed van roodgoud en uw partner houdt juist van het elegante charisma van het koele witgoud? Dan zijn trouwringen roodgoud witgoud de juiste keuze voor u. De buitengewone kleuring van het rode materiaal combineert zinnenprikkelend met het meer klassiek moderne witgoud. De zilverachtige glans van dit edelmetaal treedt subtiel op de achtergrond wanneer het wordt gecombineerd met andere materialen. Daarnaast zijn witgouden trouwringen erg duurzaam. Het roodgouden bestanddeel van deze bicolor sieraden wordt verkregen door zilver met koper te legeren. Ringen met roodgoud staan voor het bijzondere en vullen daarmee het eenvoudige witgoud aan in een perfecte samenwerking. Ook onze trouwringen witgoud met geelgoud zijn gemaakt voor degenen die het buitengewone waarderen. Naast de ingetogen kleuring van witgoud schittert in deze kleine kunstwerken de warme toon van het klassieke geelgoud. Zo ontmoet een tijdloze klassieker een moderne legering die de laatste decennia steeds populairder is geworden. Bij al onze bicolor ringen kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment van hoge kwaliteit. U vindt bicolor ringen in elegante, discrete, opvallende of voordelige uitvoeringen, met of zonder edelstenen. Onze designs weerspiegelen de mooiste mogelijkheden voor het ontwerp van uw perfecte trouwringen.

Vele ontwerpmogelijkheden met onze configurator

Wie zijn trouwring individueel wil aanpassen of liever meteen een heel persoonlijk trouwring ontwerpen wil, kan dat met behulp van de trouwring configurator doen vanuit het comfort van zijn eigen huis. Hiermee heeft u de mogelijkheid om zelf te beslissen over de verdeling van de edelmetalen en om bijvoorbeeld hun oppervlaktestructuur of zuiverheidsgraad te veranderen. Ook meer contrastrijke bicolor ringen zijn mogelijk, zoals rosé goud met platina of palladium. Om een bijzonder opvallend model te maken, kunt u ook groeven of treden aan uw trouwring toevoegen. Kies bijvoorbeeld een U-groef, een golvende groef, of ga juist voor treden links, rechts of aan beide zeiden van uw perfecte ring. Voor wie zijn bicolor damesring wil verfraaien met een diamant zijn er talloze ontwerpen om uit te kiezen. Zo kunt u een railzetting of pavé zetting kiezen. Ook varianten met ingewreven diamanten zijn denkbaar. U kunt zelf bepalen hoe de ideale ring voor uw trouwdag er uit moet zien. Personaliseer uw creatie op het einde nog met een persoonlijke gravure. Op deze manier profiteert u van alle mogelijkheden van onze configurator om uw bicolor ringen tot iets heel bijzonders te maken.

Wanneer tegenpolen elkaar aantrekken

Het zijn niet altijd tegenpolen die elkaar in een huwelijk aantrekken. Maar bij het maken van sieraden is dit gezegde des te meer van toepassing. Bicolor trouwringen combineren het goede van verschillende materialen in een uniek sieraad. Ingetogen tinten gaan een prachtige en harmonieuze verbinding aan met meer in het oog springende edelmetalen, die het oog van de toeschouwer vleien. Laat ons u overtuigen met de ruime keuze in onze winkel: van simpel tot opvallend en van goedkoop tot exclusief