Trouwringen Roodgoud Witgoud

384 Producten

384 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

384 Producten

Trouwringen roodgoud witgoud - aantrekkelijk en tijdloos

Goud is een zeldzaam en daarom waardevol edelmetaal. Daarom symboliseert goud ook de wederzijdse waardering en duurzaamheid van twee mensen voor elkaar. Met bicolor ringen van roodgoud en witgoud zet u een speciaal accent op uw liefde. Ze weerspiegelen de verbondenheid tussen twee verschillende mensen. Als u roodgoud te sterk van kleur vindt, zijn er ook trouwringen beschikbaar in een combinatie van witgoud en rosé goud. Een goedkoper alternatief voor trouwringen in roodgoud/witgoud zijn bijvoorbeeld trouwringen in rood- of rosé goud met 925 zilver.

Goud - een edelmetaal met geschiedenis

Goud is al duizenden jaren een gewild edelmetaal. Al vroeg zag men de waarde ervan voor het maken van sieraden en rituele objecten. Goud heeft tot aan vandaag niets van zijn aantrekkingskracht verloren. Tegenwoordig wordt er elk jaar ongeveer 2.960 ton goud geproduceerd, wat overeenkomt met een kubus met zijden van 5 meter. Deze hoeveelheid zou ongeveer een woonkamer tot aan het plafond vullen. De wereldwijde productie bedraagt vanaf het begin van de mensheid tot nu ongeveer 170.000 ton. Bij elkaar is dit een kubus met zijden van 20,65 meter. Goud heeft zelfs vandaag de dag nog niets aan zijn charisma verloren dankzij de onvergelijkbare kleur, de verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden, de symbolische kracht en de waardevastheid.

Bijzondere modellen voor u

Trouwringen van witgoud met roodgoud zijn iets heel bijzonders. Deze kleuren passen goed bij alle huidtypen en alle stijlen op het gebied van mode en design. Onze ervaring leert dat trouwringen met de intense roodgouden kleur in 18 karaat met een diamant erg populair zijn. Of u uw bicolor trouwringen in witgoud met geelgoud, roodgoud of rosé goud, en mat of glanzend wilt, is een kwestie van persoonlijke smaak. Ons uitgebreide assortiment biedt voor elke smaak een breed scala aan modellen. Blader naar hartenlust door onze verschillende collecties en vind uw perfecte trouwringen set.

Bestel uw unieke trouwringen online

Elk model in ons uitgebreide assortiment kunt u individueel aan uw wensen aanpassen. Onze AURONIA trouwring configurator zal al uw ideeën toepassen en aan u presenteren. Comfortabel vanuit huis kunt u ze bij ons uitproberen en uitzoeken. Met AURONIA maakt u uw eigen unieke trouwringen die door u persoonlijk zijn ontworpen en creëert u speciale accenten, zoals golvende groeven. Creëer highlights met sprankelende diamanten en ontwerp uw eigen droomringen. Op onze handmodellen ziet u onmiddellijk het resultaat van uw unieke en bijzondere ringen. Welk model u ook kiest, wij maken uw ringen van eersteklas kwaliteit voor een gunstige prijs.