Trouwringen Geelgoud Witgoud

384 Producten

384 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

384 Producten

Trouwringen witgoud met geelgoud

Creëer een bijzonder accent met bicolor trouwringen. Meerkleurige trouwringen zijn trendy, omdat ze veelzijdig zijn en prachtig zijn om te combineren met andere sieraden. Bicolor trouwringen tonen de wereld uw bijzondere relatie met elkaar. Met onze moderne 3D configurator kunt u uw trouwringen set individueel ontwerpen. Verschillende oppervlakken, zoals gepolijst en diverse matteringen, maar ook gehamerde en gefreesde oppervlakken zijn tot uw beschikking. Kies tussen verschillende groeven, golvend of recht, of personaliseer uw unieke trouwringen met individuele treden. Verfijn uw model met glanzende diamanten in verschillende zettingen. Pas uw specifieke ideeën toe; onze hoogopgeleide geschoolde vakmensen zullen uw wensen met onze moderne machines en in de goudsmederij voor u realiseren.

Symbolen van samenzijn - Bicolor trouwringen

Twee unieke mensen worden een intiem van elkaar houdend paar. Dit beter gesymboliseerd worden dan met trouwringen gemaakt van een combinatie van witgoud en geelgoud? Er zijn al modellen vanaf 8 karaat. Bij ons kunt u ook kiezen tussen goedkope legeringen van 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat. Hiernaast bieden we ook trouwringen roodgoud witgoud aan, wederom van 8 karaat tot en met 18 karaat. Bovendien kunnen al onze trouwring modellen, eenvoudig of met veel details, prachtig worden versierd met een fonkelende diamant.

Historische betekenis van trouwringen

Zowel de Egyptenaren als later de Romeinen kenden de trouwring al. Degenen die het op dat moment konden betalen, gaven hun vrouw een trouwring van goud. Ze werden ook beschouwd als een bewijs voor de ontvangst van de bruidsschat. Soms kreeg de vrouw op de trouwdag ook een ring met het zegel van de man als teken dat zij als vrouw in zijn naam zaken mocht doen. Wie geen gouden trouwring kon betalen droeg vaak een ring van ijzer, die de levensduur van een gelukkig huwelijk, trouw en soberheid symboliseerde. Tegenwoordig worden trouwringen gemaakt van hoogwaardige edelmetalen in bijna oneindig veel variaties. Vrijwel alle wensen - hoe ongewoon ook - kunnen bij Aurionia worden ingewilligd.

Onderhoud van bicolor trouwringen

U hoeft uw AURONIA trouwringen eigenlijk niet te onderhouden. Ze behouden hun kleur onveranderd. Als uw ring toch een keer vies geworden is, kunt u deze voorzichtig reinigen met lauw water met een beetje afwasmiddel en een zachte borstel. Spoel vervolgens af met schoon water en poets hem met een microvezeldoek op tot hij weer glanst.