Trouwringen Roodgoud 8 karaat

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Positie
  • Product Naam
  • Prijs
  • Aanbeveling
  • Meest verkochte producten

Een mengsel van goud en koper

8 Karaat roodgoud heeft een extravagant effect en heeft een fluweelzachte glans. 8 Karaat roodgoud bestaat voor 33,3 procent uit zuiver goud. Voor de speciale roodachtige tint is een aandeel koper nodig. De kleurtoon van de legering is afhankelijk van de hoeveelheid toegevoegd koper en varieert van zacht rosé tot overwegend rood. De aanduiding roségoud verwijst naar de legering met een gering aandeel koper.

8 Karaat roodgoud vormt een perfecte partnerschap met andere edelmetalen

Trouwringen van 8 karaat roodgoud hebben een extravagante en elegante uitstraling. De combinatie van 8 karaat roodgoud en edelmetalen zoals witgoud accentueren de elegantie. Bij ons vindt u een grote keuze aan stijlvolle designs voor individuele voorstellingen. Een mat en subtiel gestructureerd oppervlak van hoogwaardig roodgoud verenigt gepolijst witgoud en briljanten smaakvol met elkaar. Aantrekkelijk presenteren de roodgouden trouwringen met een binnenring van roodgoud, waarbij witgoud beide zijden omzoomt. De aangeboden collectie is een bewijs voor het harmonieuze spel met edelmetalen van verschillende kleuren.

Roodgoud als teken van innerlijke verbondenheid

U kunt kiezen tussen talloze verschillende modellen. Eenvoudige ringen met een mat oppervlak en een kleine briljant voor de damesring kunnen erg aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd bescheidenheid uitdrukken. Even elegant zijn de glanzende trouwringen met meerdere stenen en een subtiel gegraveerd oppervlak. Kiest u samen de trouwringen die bij u passen.