Goedkope trouwringen

Goedkope trouwringen

2355 Producten

verheiratete mit Ringen

Op zoek naar goedkope trouwringen? Dan ben je bij AURONIA aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk trouwringen voor een mooie prijs en van de beste, Duitse kwaliteit. Dat is belangrijk, want je trouwring is een belangrijk sieraad in je leven. Het is het teken van jullie liefde en een sieraad dat je in principe nooit meer af doet. De voordelen van het kopen van je trouwring bij AURONIA zijn:

  • Goedkope trouwringen van perfecte Duitse makelij
  • Gratis graveren
  • Zelf je ring samenstellen met de 3D-configurator
  • Geen verzendkosten
  • Gratis ringmaat om de perfecte ring te vinden

2355 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

Goedkope trouwringen

2355 Producten

Unieke en goedkope trouwringen

Goedkope trouwringen van de hoogste kwaliteit vind je bij AURONIA. Profiteer van hoge kwaliteit trouwringen voor een lage prijs bij Auronia. Doordat wij geen materialen in opslag hebben liggen, kunnen we de laagst mogelijke prijzen realiseren voor onze klanten. Zodra we de bestelling voor uw ringen hebben ontvangen, worden de benodigde edelmetalen en diamanten besteld bij onze Duitse leveranciers. Dat betekent dat er geen huur betaald hoeft te worden voor opslagruimte. Als klant profiteer jij van die kostenbesparing. En dat is niet het enige voordeel van het kopen van je trouwringen, vriendschapsringen of verlovingsring(en) bij AURONIA.

Stel zelf je trouwring samen met de 3D-generator

Met de 3D-generator op deze site kun je zelf je verlovingsring of trouwring samenstellen. Zo kun je online bepalen uit welke materialen jouw ring wordt samengesteld. Omdat je ook meteen ziet hoeveel de materialen kosten kun je goed in de gaten houden of de ringen binnen jullie budget blijven. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien wat er met de prijs van de ring gebeurd als je de ene steen eens omwisselt met een andere, of wanneer je een ander metaal kiest. Vaak kun je met een kleine aanpassing flink op de kosten besparen. AURONIA wil dat je ringen uitkiest waar jullie écht gelukkig van worden. De generator is een manier om te komen tot de ring van je keuze, maar daarnaast profiteer je van nog meer voordelen.

Gratis graveerservice

Je huwelijksdatum, de initialen van je partner of een zin uit jullie favoriete liedje. Door je ring te graveren kun je het sieraad nog unieker en persoonlijker maken. Wij bieden onze klanten een gratis diamantgravure. Overigens is het ook mogelijk om te kiezen voor een lasergravure. Deze manier wordt vaak gebruikt voor de ingewikkelder gravures, zoals bijvoorbeeld een vingerafdruk.

Gratis voorbeeldringen

Een goede trouwring moet natuurlijk heel goed passen. Bij AURONIA krijg je gratis voorbeeldringen thuisgestuurd om er zeker van te zijn dat je de juiste maat besteld.

Gratis ringendoosje

AURONIA is eerlijk over prijzen. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor onverwachte, bijkomende kosten. Zo krijg je het ringendoosje gewoon gratis bij je trouw- of verlovingsring en stuurt AURONIA de ring die je hebt uitgezocht om je liefde ten huwelijk te vragen in een discrete verpakking naar je toe.

Gratis verzending

Ook verzenden van de ringen die jullie bij hebben uitgezocht doet AURONIA gratis. En ben je niet tevreden? Dan kun je de ringen zonder kosten retourneren.