Trouwringen Palladium 500

247 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

500 palladium - een populaire legering voor ringen

Palladium behoort als element tot de groep van de platinametalen. Slechts half zo zwaar heeft het toch een hogere hardheidsgraad dan platina zelf. Omdat zuiver palladium voor ringen te zacht is, verwerken producenten het meestal als legering. Palladium 500 bestaat voor de helft uit palladium. Tijdens het productieproces is het goed te gieten en te vormen. In vaste toestand kan palladium 500 licht geslepen, geborsteld, gepolijst of gegalvaniseerd worden.

Trouwringen palladium 500: Unieke, ambachtelijk vervaardigde sieraden

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie trouwringen van palladium. U kunt daarbij kiezen uit verschillende profielen en breedtes. Vlak of gewelfd, met of zonder schuine inkeping - elke ring is ambachtelijk vervaardigd en heeft zijn eigen charme. Bovendien kan iedere ring van een edele diamant voorzien worden. Binnen elke collectie – van Basic tot Exclusief – kunt u trouwringen kiezen die zijn uitgevoerd in hoogglans of mat. Het gebruikte materiaal is hard en krasbestendig en heeft een hoog draagcomfort.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Alle trouwringen van palladium 500 hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook voor klanten met een kleiner budget hebben wij een groot aanbod aan bijzondere trouwringen. Trouwringen van palladium 500 zijn stuk voor stuk duurzame sieraden die speciaal vervaardigd zijn om een leven lang mee te gaan.