Trouwringen Geelgoud 8 karaat

247 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

8 Karaat geelgoud - een relatief voordelige optie

Goud is van oudsher een edel en kostbaar metaal dat al duizenden jaren wordt gebruikt voor het vervaardigen van sieraden. Het hooggewaardeerde edelmetaal met zijn typische goudgele kleur wordt in diverse legeringen voor sieraden gebruikt. 8 Karaat geelgoud heeft bijvoorbeeld een goudgehalte van 33,3%, waardoor het een relatief goedkope legering is. Toch heeft het die typische gouden glans en die unieke gouden kleur.

De eigenschappen van 8 karaat geelgoud

De legering van geelgoud bestaat verder hoofdzakelijk uit de metalen zilver en koper om de diepgele kleur te verkrijgen. Met de keuze van de overige materialen voor de legering kunnen de kleuren en eigenschappen verder worden beïnvloed. 8 Karaat geelgoud is erg populair door zijn mooie gouden uitstraling en zijn relatief voordelige prijs.

Prachtige 8 karaats geelgoude trouwringen voor iedere smaak

Wij bieden een keur aan trouwringen van 8 karaats geelgoud. Het assortiment bestaat uit eenvoudige en klassieke, maar ook moderne en exclusieve creaties. Trouwringen zijn zowel met als zonder edelsteen verkrijgbaar. Stel uw persoonlijke trouwringen van AURONIA samen.