Trouwringen Geelgoud

Trouwringen Geelgoud

1235 Producten

1235 Producten

Pagina
Sorteer op
  • Sorteer op:Aanbeveling
  • Prijs
  • Aanbeveling

Trouwringen Geelgoud

1235 Producten

Trouwringen van geelgoud - Klassiekers met een hoge symbolische waarde

Het uitwisselen van de ringen is een ritueel in de huwelijksceremonie dat de verbintenis van het paar emotioneel bezegelt. Geen bruid en bruidegom zouden deze traditie opgeven, zelfs in dit technische en digitale tijdperk. Trouwringen van geelgoud zijn de absolute klassiekers bij de symbolische vereniging van twee geliefden. Zijn symbolische kracht komt voort uit de unieke combinatie van edelmetaal, ringvorm en steenzetting. In een trouwring combineert de gele kleur perfect met het witte contrast van een fonkelende diamant, die het licht op fascinerende wijze breekt in duizenden glinsteringen. De diamant als de hardste steen die er is, staat met zijn onverwoestbaarheid voor de oneindige liefde. De cirkelvorm van de ring, zonder begin en zonder einde, symboliseert de onvergankelijkheid van de verbinding die erdoor wordt gesloten. Geelgouden trouwringen zijn een bijzonder mooie manier om uw gevoelens voor elkaar zichtbaar te maken.

De AURONIA collectie - symbolen van de liefde in elke taal

Het vinden van ringen die de wederzijdse liefde het beste uitdrukken, is voor bruidsparen niet zo gemakkelijk. De smaken van de man en de vrouw moeten samenkomen in de trouwringen set. Sommige koppels willen hun verbondenheid heel duidelijk laten zien door middel van zeer kostbare ringen met opvallende steenzettingen. Andere bruidsparen houden het juist meer bescheiden. Prijs en smaak moeten ook worden verzoend bij de keuze van de ringen. AURONIA begrijpt de taal van liefde en biedt voor elke gevoelsnuance een passende uitdrukking in ringvorm.

Stellen zijn in deze moderne tijden verwend geraakt door de vele keuzemogelijkheden. In de webshop van AURONIA kunnen de geliefden samen door de verschillende collecties surfen om uiteindelijk het perfecte exemplaar te vinden. Ze zitten daarbij comfortabel samen in hun woonkamer, misschien met een glas mousserende wijn, en kijken naar alle ringen die geschikt zouden kunnen zijn. De verschillende collecties 'Klassiek' evenals 'Klassiek Trend' en 'Exclusief' bevatten ringen van alle soorten en in alle prijsklassen. De keuze is net zo breed als de emotionele wereld van man en vrouw. Het ontspannen uitzoeken van de ringen in de webshop is niet alleen comfortabel, maar ook erg leuk gezien de voorpret die het brengt. De gedeelde belevenis van het uitzoeken van de ringen in een ontspannen sfeer verrijkt het winkelen met de heerlijke harmonie van intieme saamhorigheid.

De koninklijke eigenschappen van goud

Goud is een relatief robuust edelmetaal en relatief ongevoelig voor chemicaliën zoals zuren of logen. Dankzij zijn extreme rekbaarheid heeft goud talrijke toepassingen op artistiek gebied. Als bladgoud wordt het edelmetaal gehamerd tot een minimale dikte van 1/10.000 millimeter. En een ons goud kan je uit elkaar rekken tot een 56 kilometer lange draad. Het edelmetaal is ook een van de beste geleiders voor warmte en elektriciteit. Onze fascinatie met goud is daarom niet alleen te danken aan de glinsterende gele schoonheid, maar ook aan de verrassend flexibele eigenschappen van dit koninklijke materiaal.

Variaties in kleur en zuiverheid

Vanwege de lage hardheid wordt puur goud niet gebruikt bij het maken van sieraden. Legeringen met verschillende andere metalen maken de ring niet alleen stabieler, maar ze dragen ook bij aan de verscheidenheid aan kleurvariaties in de collecties. Een hoog aandeel fijn goud resulteert bijvoorbeeld in een intens gele kleur. Hoe lager dit aandeel, hoe helderder de kleurtint. De toevoeging van koper versterkt juist het geel, waardoor bij een zeer hoge concentratie uiteindelijk roodgoud wordt gecreërd. Het zilverachtige, glinsterende witgoud daarentegen komt tot stand door legeringen met palladium en zilver.

De zuiverheid verwijst naar de verhouding van puur goud in de legering. Het zogenaamde fijngoud van 24 karaat heeft een aandeel van 99,99 procent goud en is daarom het zuiverste goud. Dit materiaal is echter beperkt geschikt voor het produceren van sieraden omdat het hiervoor te zacht is. Daarom wordt het bij ringen en andere sieraden slechts als decoratief accent gebruikt. De ringproductie begint bij een zuiverheid van 91,6 procent, het 22 karaat goud (ook aangeduid met 916). Een 18-karaats ring heeft 75 procent goud en wordt ook wel aangeduid met 750. De volgende zuiverheidscategorie is 585, wat overeenkomt met 14 karaat. Daarnaast zijn er goedkope 9-karaats en 8-karaats gouden trouwringen met een zuiverheid van respectievelijk 375 en 333. Volgens de Nederlandse regels mag een ring pas vanaf 14 karaat goud worden genoemd.

Mijn ideale trouwring

Creatieve elementen in het design van de trouwringen worden gecreëerd door de combinatie van verschillende legeringen en verschillende kleurvarianten. Bicolor of tricolor ringen in fantasievolle ontwerpen worden steeds populairder. Door de trouwring te ontwerpen in geel- rood- en witgoud zorgt onze trouwring configurator ervoor dat alle wensen van de bruidsparen werkelijkheid worden. Ongeacht of het oppervlak mat en vla, of glanzend en elegant is, doordat er meerdere kleuren worden gebruikt zijn de keuzemogelijkheden nog groter.

De kroning van geelgouden trouwringen door de koning der stenen - de diamant. Er zijn verschillende ontwerpvarianten door de snede, de grootte en het aantal elegant glinsterende stenen. Het gele metaal combineert in een trouwring ideaal met de witte schittering van een heldere diamant. Naast de wisselwerking van de kleuren gaan geelgoud en diamant in een trouwring ook een symbolische verbinding aan, die ongeëvenaard is. Deze symboliek werd al door de oude Grieken gewaardeerd, die geloofden dat een diamanten ring de band tussen twee mensen vastlegt. De vurige effecten en lichtkracht van de hardste steen waren in het oude Griekenland synoniemen van de onuitwisbare vlammen van de liefde. Dit romantische geloof leeft voort tot in onze moderne tijd. Als verloofden kiezen voor diamanten ringen voor hun huwelijksceremonie, staat dat ook nu nog symbool voor een verbinding die net zo lang zal overleven als de onverwoestbare edelsteen. Zijn welbekende fonkeling krijgt de steen aller stenen allereerst door de kunstmatige snede. Voor trouwringen valt de keuze meestal op de briljant gesneden diamant, omdat de schitterende intensiteit van een diamant met 57 facetten het meest voor de hand liggend is.

De AURONIA service

AURONIA begrijpt verliefde mensen en hun behoeften en wensen. Daarom bieden we ook een levenslange garantie op onze hoogwaardige ringen. De grote waardering voor onze speciale klanten tonen wij ook door de gratis bepaling van de ringmaat, gratis diamantgravure en een mooi ringendoosje als huwelijksgeschenk.

De trouwringen van AURONIA worden exclusief in Duitsland gemaakt en worden onderworpen aan een strenge eindcontrole. Alle diamanten zijn aantoonbaar afkomstig van conflictvrije bronnen en zijn van zeer goede kwaliteit. AURONIA gebruikt alleen diamanten in tenminste fijnwit (soms ook fijnste wit) wat ook wel Top Wesselton wordt genoemd.